Sorin Crivat – mort in Puscaria Codlea…

Sa se fi facut un furt de identitate al actelor mele, cineva din zona SIE-petrol, prin Nigeria? Sa fie situatzia Manuela Vulpe, fosta ambasadoare in Mexic oarecum legata de actele mele?
Curios, incep sa cred ca exista o legatura intre visa de SUA multiple-entry luata in iulie 2006 de Furtuna Simona, cand eu o asteptam vis-a-vis de ambasada SUA din Bucuresti cu un costum Stefanel in mana… Posibil acum fostul socru incearca sa ma lichideze in genul situatziei Sorin Crivat, recrutare, intimidare samd… Pai este kidnapping de cetatean canadian, domnilor…

Fostul sef al Biroului Documente Secrete din OPSPI Sorin Crivat fusese amenintat cu moartea si ceruse protectie de martor!

“Sorin Crivat, fost sef al Biroului Documente Secrete din OPSPI, a decedat suspect intr-o conjunctura deloc favorabila: era judecat pentru trafic de influenta intr-un dosar finalizat de DNA Brasov, era cercetat intr-un alt dosar privitor la o evaziune fiscala, fusese audiat ca martor intr-un dosar de coruptie la vårf apartinånd DNA central, bagase la zdup, prin declaratia lui coroborata cu a denuntatorului principal, pe fostul sef al OADO, Florentin Scaletchi. El primise amenintari, fusese solicitat pe cai oculte sa-si schimbe declaratia din dosarul “Scaletchi“ si aflase ca cineva l-ar vrea mai mult mort decåt viu

Moartea lui Crivat ramåne suspecta, motiv pentru care parchetul local a declansat o ancheta criminalistica. Ieri, la Brasov a avut loc autopsia si au fost prelevate probe din mai multe organe ale decedatului, probe care vor ajunge la Institutul de Medicina Legala de la Bucuresti, in vederea realizarii analizelor toxicologice. Asta presupune ca ipoteza ca Sorin… (arata tot comentariul)

Leave a comment